Haveservice i Viborg og omegn

Det er skønt at have en have eller anden form for udendørsareal. Knap så skønt er det, at havearbejde tager tid og kræfter. 

Et velpasset udendørsareal giver et godt indtryk af din ejendom, og giver dig lyst til at opholde dig udenfor. Har du ikke selv tid til at vedligeholde haven, så er der heldigvis hjælp at hente. 

Haveservice i Viborg – når din have trænger til et løft

Hos Midtjysk Haveservice og flisens tilbyder vi alt inden for renovering og vedligehold af haven. 

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, der er afstemt og tilpasset kundens ønske. Vi tilbyder hækklipning, græsslåning og beplantning. Hos os kan du få en engangsrenovering, der er let og enkel at vedligeholde, eller du kan lave en aftale om vedvarende intervalbestemt pasning af din have. 

Vi garanter fuld gennemsigtighed i dialog, aftaler og priser. Vi værner om vores gode ry, og vi går til opgaven med en ansvarsfølelse som var det vores egen have. 

 

Belægning og fliserens – når udendørsarealet skal skinne 

Et velholdt udendørsareal er noget, vi prioriterer – og vi hjælper gerne dig med at få din ejendom til at ligne en million. 

Hos Midtjysk Haveservice og Fliserens tilbyder vi flisebelægning og fliserens. Vi tilbyder desuden at fjeren ukrudt og græs mellem fliserne, og vi sikrer dig et pletfrit og lækkert udendørsområde, du har lyst til at opholde dig i. 

Vores kompetente håndværkere er alle dygtige i deres fag, og de kan hver og én rådgive dig i, hvad den bedste løsning for netop din ejendom er.

Vi har løsningsmodeller for alle typer huse, og vi kan løse mange forskellige opgaver. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – vi byder gerne ind med idéer til, hvordan udendørsarealet på din grund vil tage sig bedst ud.  

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en snak om dit projekt og giver et ganske gratis og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og nærmere om dit haveprojekt!

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 60 24 52 52 eller send en e-mail til [email protected] I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud